DennisAxelssonsBlogg

Nu var det sagt!

Kör kärringen i en gammal golf

Publicerad 2008-05-29 13:05:44 i Allmänt,

Hörde att Condoleezza Rice skulle spendera tid med vår Statsminister under dagen... Hörde oxå att det var en av de dyraste säkerhetsaktionerna i svensk historia. Jag undrar bara vem som betalar det? Jag förstår att Reinfelt vill diskutera utgången i i Irak, även om han förmodligen inte vet varför. Men varför ska det göras en så stor grej av det. Är ju inte svårt för ev. terrorister att veta vilken rutt de ska ta om man låter svensk media får reda på den ett par dagar innan och att de dessutom lägger när löpmeter av artiklar för att berätta hur och på vilket sätt hon ska färdas under sin vistelse i vårt eminenta land.

Smartare ur alla aspekter hade varit om man hämtat henne med en Golf från säg, 86:a röd. Kört henne dit hon skulle. Kört tillbaka henne i samma Golf.... Eller varför inte som "stor" profil i det globala miljötänket åka tåg. Arlanda Express går mig veteligen var 20:e minut... Mindre utsläpp så.

Stop stop stop...

Publicerad 2008-05-28 20:52:59 i Allmänt,

Läser på E24 att vägverket stoppat utbetalningar för miljöbilar... Hur fan kan man göra så, det är fult och inte direkt den ensklide bilkonsumentens problem att miljökampanjen slog så hårt...

Löften är löften och se bara till att betala ut pengarna till dem som kanske lagt sina sista surt förvärvade (skattade) slantar på ett nybilsinköp och blivit lovade en premie om 10 000 sek.

Tyvärr vägverket, staten eller vem det nu är som inte tänkt klart, det är bara att gå med förlust, bättre att Vägverket eller staten går med förlust än att nybilsägarna gör det, med skattade pengar...

Länge leve Robin Hood!

Hot och annan lekisverksamhet.

Publicerad 2008-05-28 20:43:50 i Allmänt,

Konstigt att man ska behöva känna så här, men om någon i ens familj utsätts för hot och andra barnsligheter så måste man ju skriva av sig lite...
Det finns ju folk som inte kan visa sin tacksamhet på annat sätt än att bli förbannade när de blir ifrågasatta, och så är det i detta fallet.
Att hålla på med fasoner som lämpar sig bäst i lekis och mellanstadiet. Att vuxna människor eller kanske till och med gamla människor beter sig som små barn det får mig att reagrera.

Får idag (Onsdag) ett samtal från en nära anhörig, som i samtalet med mig berättar att han/hon fått ett hot tilldelat sig. Skriftligen dessutom, och via mail... Hur dum och korkad får man bli? Med dagens teknik går det ju inte att spåra (!)Idiot!
Samtidigt vill jag helt förkasta denna personens bettende och det må vara hänt att personen i fråga inte mår bra, men allvarligt! Endast fega personer beteer sig så, väx upp för fan!

Säger bara en sak, jag blir vansinng av sånt här barnsligt beteende, och jag hoppas denna personen kan få hjälp med sina problem, om inte, så må kass då! Men ta inte ut det på någon annan!

Tack!

Om

Min profilbild

Dennis Axelsson

Är det sagt? Då är det sagt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela