DennisAxelssonsBlogg

Nu var det sagt!

Sömn

Publicerad 2009-05-27 12:04:54 i Allmänt,

Det sägs att sömn kan hela och läka. 

Just nu är min kropp trött och jag skulle behöva en sån där dos av sömn... Vad beställer man det?

Hemma är det en hundvalp som väcker mig varje morgon 05.30 och tar ingen hänsyn till om jag gick och la mig klockan 12, eller 03... Ja, jag vet. Det är självförvållat!

Är det inte hundvalpar som väcker mig i min skönhetssömn så är det barn eller rent av grannens snickare. Konstigt folk det där, snickare. Kan dyka upp allt ifrån 06:00 och kan gå hem alltifrån 15:00 till 24:00... Konstigt. Undrar om Borg känner till de arbetstiderna eller vad de tar i timmen sena kvällar?

Jaja, jag skiter i vilket, mitt samvete drabbas inte, endast min dygnsrytm. Och ev. blir det så att förmycket avsaknad av sömn resulterar i aggresivitet som i värsta fall går ut över mina barn eller min hundvalp och i bästa och mesta fall resulterar i en skjuten snickare mitt i sitt esse med hammaren kl 23:58. 

Åter till arbetet, efter välförtjänad lunchrast.

Återigen

Publicerad 2009-05-26 16:47:23 i Allmänt,

Jag tänkte passa på att innan jag lämnar jobbet får spy av mig lite.

Och då tänkte jag spy på föreningsverksamhet.
Missförstå mig rätt, jag gillar vissa föreningar, tex de som gör att barn kan spela fotboll tillsammans eller spela schack, men jag ogillar sådana som man måste vara med i för att räknas som fullvärdig medlem i livet. Och då tänker jag på "Fuck"föreningar, föräldrarföreningar och vägföreningar. Vilket jävla piss...

Vem fan bestämmer allt sånt? Att man måste vara med alltså... Jag vill inte!

SÅ... Trevlig kväll.

Alldeles för länge sedan.

Publicerad 2009-05-26 11:13:30 i Allmänt,

Ja jag vet.

Jag har gett upp kampen om att skipa rättvisa bland bensinmonopolen.

Jag har oxå legat på latsidan när det gäller att skriva här, jag har ägnat mig åt att läsa andra bloggares verk och kommentera dem efter bästa förmåga. Passar på att be om ursäkt för vissa inlägg här och nu.

Jag har dock inte glömt bort min uppgift, vilken är att få ur mig min ilska.

Idag tänkte jag först prata om det upptrappade våldet, men sen kom jag på mig själv med att det är ju just den sortens uppmärksamhet som gör att det ökar. Tror jag. Så det skiter jag i nu.

Däremot vill jag lägga hela diskussionen på ett annat plan.
Jag irriterar mig nämligen på att ingenting blir så som man hade tänkt... Och det gör mig lovligt förbannad ibland. Kanske måste man få bli det också, men varför?
Ställer mig ofta den frågan, just, varför?

Jag har ju faktiskt en tro om att allt sker av en anledningen och med en mening, annars vore det ju skit riktigt. Men det som gör det hela så svårt och som irriterar mig är att jag inte förstår, kanske ska jag lära mig något av det just det, eller inte. Men oavsett är känslan förlamande och väldigt svår att ta sig ur.

Man kan fundera på och krig varför vissa blir sjuka, vardagshjältar och vanliga svenssons. Vad är anledningen till det? Bortsett från dåliga livsvanor då.

Själv går jag igenom perioder där jag förmodligen inte skulle överleva om det var så att man hade just de åkommor som man får för sig. Och här har jag förstått, tror jag, att jag ska lära mig något av det. Inte kommit på vad ännu bara. Förmodligen skitenkelt så att man ska fatta hur bra man har det. Men det går ju inte in. Kalla det trångsynthet eller vad som helst, kanske rent av dumskalle...

Hur som helst, här ska det jobbas vidare, och när som helst när jag själv minst anar det kommer det säkert ett nytt inlägg här på sidan.


Om

Min profilbild

Dennis Axelsson

Är det sagt? Då är det sagt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela