DennisAxelssonsBlogg

Nu var det sagt!

Sista helgen i November

Publicerad 2014-11-30 09:38:53 i Allmänt,

Fy fan vad kallt det är att inte ha tätt mellan hårstråna på huvudet en dag som denna.
Plus/Minus noll och lite vind kan få vilken tunnhårig hundägare som helst att drömma sig bort... Till ett liv i Mössa.
 
 
:)

Dollyprojektet

Publicerad 2014-11-29 12:54:07 i Allmänt,

Ibland funderar man över om det egentligen vore bättre att kunna klona sig. Det finns ju tillfällen n är man VILL vara på två ställen samtidigt.
En annan vanföreställning är att det kan kännas som om man MÅSTE vara på mer än ett ställe, vid ett och samma tillfälle.
Trogna läsare vet min inställning till ordet MÅSTE och dess innebörd, och ni som känner att ni MÅSTE kan ju leta er igenom inläggen för att hitta det.
Det finns dock ett enkelt sätt att slippa känna MÅSTEN. Enkelt, hur enkelt som helst. Man säger bara NEJ.
Kan tyckas enkelt att säga, men så bra det fungerar, om man bortser från att man blir missförstådd eller att motparten väger in ena värderingar i ett NEJ.
 
Vad beror det på?
Varför vill man inte?
Ska man inte vara Hjälpsam?
 
Tipset här är att skita i varför undran blir bemött som den blir och bara luta sig mot fakta att Nej är ett Nej. Det är ju till och med lagstadgat så.
 
En annan risk med kloningar som måste vägas in är att även idioter blir dubbelt så många... Klarar man det?
 
                                             
 
 
                                                            Jag säger NEJ
 

Just nu passar bilden ovan riktigt bra...

Publicerad 2014-11-27 18:36:19 i Allmänt,

Alltså, det tar emot att dra alla hantverkare över samma kant. MEN det är ju för fan enklare att få SJ att gissa rätt i tidtabellen än att få någon som helst kontakt med hantverkare i det här landet.
 
Elektriker lyser med sin frånvaro...
Målare verkar inte bara vara färgblinda...
Golvläggaren verkar ha snubblat på tröskeln...
 
Alltså missförstå mig rätt... Det finns säkert flera stycken, även i närregionen, som är duktiga som håller tider och som håller sig till uttalade priser. Säkert så. Helt säkert... är det nog inte.
 
Som grädde på moset så kommer statens hantlangare med gula brev dagen till ära. Roligt! Särskilt när det finns idioter som tror att avtal och kontrakt helt enkelt bara kan hoppa mellan företag och individer som rena science fiction.
 
Det ska till och med, i all misär, bli roligt att överklaga. Riktigt roligt. Avslutar hela överklagandet med, "Vi ses i rätten". Fan, vad jag alltid har velat säga det! Vilket kraftuttryck.
Självklart hade det väl varit roligare om dönickar, idioter och patrask bara kunde förstå från första början. Tror fan i mig att jag ska kräva betalt för tiden det tog mig att överklaga om eller när jag vunnit.
 
Och förlorar jag, så ska det faktiskt också bli roligt... Då kommer ingen att sitta säkert, jag kommer att kasta fakturor omkring mig, inte bara till företag utan också lite till random privatpersoner.
Skulle just du bli drabbad av denna faktureringshysteri, gör mig då en tjänst.
Ring mig och förklara att vi inte har några affärer ihop.
Berätta att vi aldrig haft något avtal.
Förklara att något gått fel.
 
Så ska jag utnyttja system och skicka det vidare... Bara för att staten ska få jobba. Många säger att "pengarna ska rulla" men jag myntar nytt nu: "Skattepengarna ska rulla!"
 
Bitter? Jag? Inte då!
 

Om

Min profilbild

Dennis Axelsson

Är det sagt? Då är det sagt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela