DennisAxelssonsBlogg

Nu var det sagt!

Man undrar ju

Publicerad 2009-09-01 19:25:38 i Allmänt,

Jaha, då så.
Äntligen hemma, äntligen legat på spikmattan. Jag har en känsla av att den sitter kvar... Inte troligt, men förmodligen ganska roligt. Försöker fixa en sinnesbild till Er där.
Vidare måste jag här förklara fuckface vara eller icke vara i ens tillvaro. Det finns massa saker som talar för det där, men också vissa som talar mot, som det här.
En annan sak som jag märkt är att jag ibland använder mig av Jewel Puzzle för att lösa problem. Liksom tänker mig att jag flyttar den där röda kuben till den andra raden, och vips! så är problemet löst.
Blir jävligt jobbigt dock när man känner sig trög i en fråga och att det endast beror på att man inte hittar nåt ställe att flytta den till.
Och så är det idag, på dagen, 70 år sedan Tyskarna mascherade in i Polen... Hur uppmärksammas det?
Jo jag vet! Vi förbjuder glödlampan! Undrar om Edison vrider sig i sin grav idag när han går från hjälten som uppfann en källa som kunde alstra ström och ge ett beständigt sken, i December 1879 tror jag att det var, till miljöbov.
Undrar om han trodde eller visste att han skulle vara syndabock för världens och jordens klimatfråga i September 2009. Vilken tur att vi utvecklas!
Låg energilampor är tydligen grejen, jag väntar bara på när man ska komma underfund med att det kvicksilver som finns i de lamporna inte heller är bra, kanske kommer den lampans uppfinnare att få vara hjälte längre än Edison, kanske kortare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Dennis Axelsson

Är det sagt? Då är det sagt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela