DennisAxelssonsBlogg

Nu var det sagt!

Lång helg?

Publicerad 2010-05-16 00:11:00 i Allmänt,

Har varit ledig sedan i Onsdags, vid lunch.
Slängde mig i bilen för att hämta upp Patrik, för att sedan styra nya bilen mot Gävle. Eller närmare bestämt Vavd, vilket namn, vilken by och vilken trevlig "helg" det blev.
Lite sliriga första kvällen, men ses man ca 3 ggr per år så är det ok. Tycker jag.
Vi var på plats för att jaga, Vårbock. Det är sånt som man gör där, för att det small till i Tjernobyl nån gång i april 1986 (!)

Fatta att det är så länge sedan.

Den som inte fattar varför man jagar bock på våren, eller vad det skulle ha med Tjernobyl att göra kan klicka på länken och söka på "tjernobyl+jakt+rådjur". Lämpligt att läsa hela stycket om rådjur på Wikipedia annars, mest för att allmänbilda sig.


I vilket fall så var det därför som vi var där, många öl dracks, lite Whiskey och nån grogg. Inga bockar fick sätta livet till, vi ägnade oss mest åt viltfrämjade åtgärder.

Och så kapade vi upp sisådär 40 kubikmeter ved.
71 mil dit i onsdags och 71 mil hem idag, gör att ryggen gör sig påmind, men det är ju kroppsliga plågor så det ska nog gå bra.


Tåg och flyg imorgon gör kanske inte saken bättre. Men det ska bli kul att få jobba med John lite igen. Kan han behöva!
Jag har förresten många gånger önskat att Bruce Springsteen skulle komma och spela för mig, lite halvprivat så där, Kanske när man fyllde 30 eller kanske senare runt 40, inte vet jag. Men det verkar som om man behöver mer av statens guld för att få till udda spelningar och återföreningar.
Hörde förresten att Christer Fuglesang var till frågad om att flyga runt på ett tefat och servera mat också, men det var nog innan Sylvia berättade för Knugen att det skulle ha tefaten till annat.


Åled 23:58 Fortfarande inte snusat!! Känns bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Dennis Axelsson

Är det sagt? Då är det sagt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela