DennisAxelssonsBlogg

Nu var det sagt!

Tillbaka efter semestern

Publicerad 2008-07-28 14:08:52 i Allmänt,

Jag ä ledsen att jag inte uppdaterat min blogg under semestern men jag har känt att jag verkligen behövde semester och har därför inte ängnat 1 sek till min dator (knappt).

Jag har oxå beslutat att inte längre ska föra statistik över bensinpriset i Halmstad, och detta beror INTE på att priset gått ner utan att jag kände att det retade upp mig så mycket, att hålla kolla på det.
Det räcker liksom att veta att staten blåser oss oavsett vad det kostar...

Förresten lovade jag att meddela hur konsternerna i Göteborg va, och det var otroligt bra båda dagarna. Skitbra helt enkelt, hade jag vetat hur man gör, hade jag lagt in en bild ;)

I helgen är det musik som gäller

Publicerad 2008-07-04 13:50:19 i Allmänt,

Idag FÅR bränslet kosta nästan vad som helst. Jag ska ju till Göteborg för att se Springsteen både i kväll och i morgon. Många frågar om man är riktigt klok, varför se båda?
på två stycken i rad så får ni svaret! Stämningen, känslan och folkfesten är bara lite på ytan, man måste verkligen göra det för att förstå.

Just nu är man nästan nervös som man var på Julafton när man var liten, man funderar på setlistor, öppningslåt osv. Hörde om ett fans som låg på sjukhuset idag och imorgon och missar konserterna, jag vill skänka en tanke och hoppas att någon av dina nära går dit för att sedan kunna återberätta för dig. Givetvis önskar jag också att du frisknar till och kan se konserter vid andra tillfällen.

Det var länge sedan Bossen spelade "born in USA" som öppningslåt, men kanske att det blir så idag. Det är ju trots allt 4th of July idag.

Jag lovar att rapportera mina upplevelser på söndag eller måndag, beroende på hur lång tid det tar att hämta sig.

Om jag fick önska, så skulle jag vilja höra Jungleland ikväll! Och önska det får jag, för det är fan i mig min blogg!

Samma, lika.

Publicerad 2008-07-03 14:20:29 i Allmänt,

Ingen förändring i Halmstad idag. Ännu.


Jag har dock fått informationen idag om att Jet har intresse av att sälja hela sin rörelse (Svergie, Norge, Danmark). Frågan man ställer sig blir ju klart: Finns det lönsamhet i att bara sälja bränsle?

Annan nyhet i ämnet som jag trillade över idag är att Oljebranschen vill och försöker få handla i Euro istället för dollar. Hoppas en sådan övergång inte blir direkt, för då blir det en dirket följd för slutkunden då priserna skulle skena...


Annars känner jag mig på hyfsat gott humör idag, semestern närmar sig med stormsteg. Lite tråkigt bara att inte hinna  göra fler affärer innan dess. Men folk är på semester både här och där.

Trodde förresten att det bara var jag som hade svårt att ta mig i ur soffan och hitta på något mera nyttigt för kroppen. Men då fick man läsa idag att det är hjärnan som ställer till det för oss. Bra! Kan man skylla på det nästa gång man blir ombedd att dammsuga tror ni?

Sen vill jag bara meddela att jag tycker att man ska få skriva precis vad man vill i sin blogg, rätta mig om jag har fel men det är väl det som kallas yttrandefrihet?

Med andra ord är artikeln om Fredrik Federly bara skit och egentligen inte värd en debatt.

Om

Min profilbild

Dennis Axelsson

Är det sagt? Då är det sagt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela