DennisAxelssonsBlogg

Nu var det sagt!

Düsseldorf

Publicerad 2010-04-28 23:11:43 i Allmänt,

Då sitter man på Hotellet i Langenfeld, Düsseldorf, en god middag senare.

Denna gången finns det iallafall inga vulcaner som kan sätta stopp för hemresan. 100 mil i bilen gör dock att man känner sig lite mör.

Ska snabbt kolla vad den tyska telivisionen har att erbjuda, sedan sova som ett barn. Tidig morgon massa möten, och fest både fredag och lördag när man kommer hem. Att man orkar :-)

Lite kaffe och sprit blir nog skörden innan hemresa.

Förresten som alla vet, allt är dubbat här på tv, enda som inte är dubbat är SKYnews, men det fick jag nog av i Manchester, så det blir nog att slänga ett öga på kanla5/play för att se vad de har att erbjuda.

Bis morgen...

Hemma igen

Publicerad 2010-04-22 14:37:26 i Allmänt,

Eftersom flygplatserna i Danmark och södra Sverige idag åter är stängda så känns det som att man hade tur som kunde komma hem igår.
Sj funkade faktiskt igår, så när som på att den lilla detalj att de tog betalt för en plats biljett, med information om att jag kunde åka tåget 16,36 alt 17,36 alt 18,36 med samma biljett, ställde mig lite frågande till det men efter två kontrollfrågor: "är du säker på det?" och "Du menar alltså att det inte spelar någon roll vilket jag tar?" Så gav jag upp och bara betalade. Det skulle givetvis visa sig att man inte kan göra så, utan på det tåget jag gick ombord, det första, så var där någon annan med samma plats bokad som jag.
Men hellre hemma än inte.
Fortfarande snusfri oxå :-) Nicotinell är min vän.
Konstig känsla idag att vara tillbaka på jobbet och snart är det helg, känns lite som måndag.
Litet TIPS till kungahuset oxå: Skicka inte Madde och Jonas i parterapi, det kommer bara att göra att det blir massor att läsa om i tidningen.. Tyvärr. "Bit ihop eller bit ifrån" skulle jag säga.

NU nu nu...

Publicerad 2010-04-21 11:28:55 i Allmänt,

English friends read below.

Sex dagar försenad sitter jag nu på kontoret i Manchester och räknar minuter tills dess att jag kan ta mig till flygplatsen.
Har försökt att logga in på SJ för att hitta en resa hem från Köpenhamn, men SJ är ju SJ så det går inte ens att komma in på deras websida.

Jag ska nedan försöka mig på att på engelska tacka alla de som sett till att jag haft det bra under min över-askade tid i Manchester:

As you all know i have been stuck for almost a week more then I planned, I wanna thank you all for taking me to do things, pubbing, dogwalking and nice dinners. It was very kind of you all to strech out a helping hand to the lost swede.

Thank you John and Jody

Also want to thank Andy and John for a nice time in the pub yesterday.

Nu hoppas jag som sagt att jag får komma hem... Om jag så ska planka sjs 1:a klass vagn :-)

I will get back to you all when I´m at home... Bye for now.

Om

Min profilbild

Dennis Axelsson

Är det sagt? Då är det sagt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela